Παρέχουμε καλούπια τυριού για σκληρά, ημι-σκληρά και μαλακά τυριά σε διάφορες διαστάσεις από διάφορους κατασκευαστές που έχουν αποδειχθεί αξιόπιστοι για εμάς.
Όταν έρχονται σε επαφή με τρόφιμα, ορισμένες από τις απαιτήσεις που πληρούνται βέλτιστα από τα μαχαίρια μας περιλαμβάνουν τη μείωση των αποβλήτων κοπής, την απουσία κολλήματος των τροφίμων, τέλειες επιφάνειες κοπής, αντοχή στα οξέα και χωρίς κινδύνους για την υγιεινή και τον καθαρισμό.
ΚΑΤΑΨΥΓΜΕΝΟΣ ΤΥΡΟΣ
ΒΟΜΒΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
Ο καταψυγμένος τυρός έχει μια ιδιαίτερη ιδιότητα:
Είναι τραγανός. Ακόμα και ο νεαρός, τρυφερός Γκούντα μετατρέπεται σε ένα τραγανό σνακ λόγω της αφαίρεσης νερού κατά τη διάρκεια της κατάψυξης.
Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείται σε σούπες, ως γαρνιτούρα σε σαλάτες ή ως σνακ ενδιάμεσα: ο τυρός προσθέτει μια πλούσια γεύση στα πιάτα. Ο Γκούντα, ο Ένταμερ, ο Εμμεντάλε ή ο Τσένταρ μας μπορούν να αποθηκευτούν εύκολα.
Χάρη στην γρήγορη επαναϋδάτωσή τους, τα συστατικά τυριού μας είναι διαθέσιμα στη βιομηχανία τροφίμων και τη γαστρονομία καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου – και πάντα φρέσκα.
Οι ειδικές μηχανές της Schmale Maschinenbau είναι εξοπλισμένες με έναν έξυπνο συνδυασμό τεχνολογιών. Η μηχανή που απεικονίζεται παραπάνω χρησιμοποιείται για την κατασκευή διπλών αγκυρών για τη βιομηχανία κατασκευών.
Οι σερβο-ηλεκτρικές μονάδες, όπως οι ολισθηρές ράγες, οι πιέσεις και οι καμπτήρες δακτύλων, συνδυάζονται στις ειδικές μας μηχανές για να σχηματίσουν λύσεις προσαρμοσμένες στον πελάτη για την παραγωγή ατομικών αντικειμένων που δεν μπορούν να παραχθούν σε τυπικές μηχανές. Η Schmale προσφέρει ειδικές μηχανές για την επεξεργασία σύρματος, σωλήνων και ταινιών.
Μπορείτε να δείτε διάφορες ειδικές μηχανές για την παραγωγή διαφορετικών αντικειμένων μορφοποίησης σε δράση στο κανάλι μας στο YouTube.
Οι κάδοι τσιμέντου 90 λίτρων της Craemer είναι οι ιδανικοί συνεργάτες για το έτοιμο προς χρήση τσιμέντο. Εκτιμώνται ιδιαίτερα από διάφορους επαγγελματίες του κατασκευαστικού τομέα, όπως οι τοίχοι, οι σοβατιστές και οι πλακάδες.
Χαρακτηριστικά:
— Κατασκευάζονται από καθαρό PE.
— Διαθέσιμοι με ή χωρίς μεταλλικό πλαίσιο, δυνατότητα ανύψωσης με γερανό για την έκδοση με πλαίσιο.
— Με κανονική χρήση και τακτική συντήρηση, το γερμανικό εργαστήριο TÜV πιστοποιεί ασφαλή διάρκεια ζωής τουλάχιστον 5 ετών.
Προαιρετικά:
— Καρότσι
Με την οικονομική και αποδοτική εγκατάσταση μπορούμε να γεμίσουμε ακριβώς τις ποσότητες για γιαούρτι, τυρί κότατζ και άλλα παχύρρευστα προϊόντα σε δοχεία. Έχει αποδειχθεί αξιόπιστη εδώ και δεκαετίες με ακριβή γέμιση έως 120 γρ. Η ανάμειξη φρούτων, ακόμη και με κομμάτια, δεν είναι επίσης πρόβλημα. Η αντλία πλήρωσης/δοσολογίας ASTA-eismann μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε άλλα συστήματα συσκευασίας.
• ο κόφτης τυριού με λεπίδα
• πλεονέκτημα: σε σύγκριση με κοινές συσκευές που λειτουργούν με σύρμα - ο Fromarex με τη λεπίδα του δεν διστάζει μπροστά σε σκληρές ξηρές λουκάνικες, τυρί παρμεζάνα, πιπεριές, αγγούρια, ραπανάκια, σαλάτα και πολλά άλλα
Για την παραγωγή μαλακών τυριών σε μεσαίες ή μικρές παραγωγικές μονάδες, προσφέρουμε πρακτικές λύσεις για ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής καθώς και μεμονωμένα εξαρτήματα.
Παρέχουμε ημικυκλικές τυροκοπικές λεκάνες με και χωρίς μηχανισμό κλίσης (και σε φορητή εκδοχή). Με τις τυροκοπικές μας λεκάνες είναι δυνατή η ήπια αλλά ταυτόχρονα εντατική ανάδευση του μαλακού τυριού. Φυσικά, παρέχουμε επίσης αξεσουάρ για το κόψιμο και την επεξεργασία του τυριού, συσκευές και κανάλια πλήρωσης, τραπέζια αποστράγγισης, φόρμες μαλακού τυριού, συστήματα αναστροφής και αλμυρών λουτρών, καθώς και στοιβαζόμενες τυροκοπικές σχάρες από ανοξείδωτο χάλυβα. Και αυτό δεν είναι ούτε το μισό – ρωτήστε μας.
Είτε πρόκειται για τυροκομείο (γνωστό και ως Διπλό-Ο) ή για μακρύ τυροκομείο, προ-πίεση ή βυθισμένο τυροκομείο, καλούπια τυριού από πλαστικό ή ανοξείδωτο χάλυβα, κινητές στοίβες ή τούνελ πιέσεις, αλμυρά λουτρά ή συστήματα ράφια ωρίμανσης – ρωτήστε μας.
Πολλοί δρόμοι οδηγούν στο τυρί! Πιστοί σε αυτό το μότο, προσφέρουμε εγκαταστάσεις για βιοτεχνίες και τοπικά προϊόντα. Ωστόσο, το τυρί δεν είναι το ίδιο τυρί – καθώς η ποικιλία του προϊόντος απαιτεί και τις αντίστοιχες μηχανές. Βασισμένοι σε πολυάριθμες εμπειρίες στην τεχνολογία τυροκομίας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στον σχεδιασμό και στο τέλος να σας προσφέρουμε το καλύτερο προϊόν από την εκτενή γκάμα μας. Το ότι δίνουμε προσοχή στην ανθεκτικότητα και την ποιότητα των προϊόντων μας είναι αυτονόητο.
Πλήρως σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη: Το μέγεθος μπορεί να κατασκευαστεί κατά παραγγελία
Εξόδους στο πλάι; Οι ύψεις μπορούν να προσαρμοστούν;
Οι κύλινδροι μπορούν να κατασκευαστούν προς τα κάτω, με την ίδια λειτουργία (Σε χαμηλό ύψος χώρου!)
Εκτός από την φυσική πίεση, υπάρχει πάντα και πνευματικός έλεγχος πίεσης; η ξηρή μάζα μπορεί να καθοριστεί κατά παραγγελία (τυρί; Πρότυπο αρτοποιίας)
Ανύψωση πνευματικά – δηλαδή με αέρα, χωρίς κίνδυνο μόλυνσης = περισσότερη ασφάλεια!
Δυνατότητα πλήρους CIP-καθαρισμού/αποστείρωσης – καλάθι και λεκάνη;
Χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο:
— Εξοικονόμηση χρόνου εργασίας/καθαρισμού
— Καλύτερη ποιότητα/διάρκεια ζωής προϊόντος
Επεκτάσιμο: με επιπλέον αναδευτήρα, ο παρασκευαστής τυριού γίνεται πολυλειτουργικός (μαλακό τυρί, κομμένο τυρί)
Επεκτάσιμο: με αναδευτήρα καπακιού, η λεκάνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παστεριωτής παρτίδας
Παραγωγοί τυριού καθώς και αντλίες πλήρωσης και δοσολογίας, συσκευές διήθησης τυριού και αναμικτήρες - Για την παραδοσιακή παραγωγή τυριού ή τυριού τύπου Topfen προσφέρουμε πρακτικούς παραγωγούς τυριού και άλλες συσκευές όπως αντλίες πλήρωσης και δοσολογίας, συσκευές διήθησης τυριού και αναμικτήρες για την ανάμειξη κρέμας, μπαχαρικών ή φρουτοπαρασκευασμάτων. Ο παραγωγός τυριού A·S·T·A eismann – μια εξέλιξη του παραγωγού Schulenburg – αποτελείται από μια ημικυκλική, επιμήκη δεξαμενή πάχυνσης, η οποία μπορεί να θερμαίνεται και να ψύχεται. Κατασκευάζουμε τους παραγωγούς τυριού μας με ωφέλιμο όγκο από 500 l έως 10.000 l, και μάλιστα σε προσιτές τιμές με πνευματική πίεση.
Ο λεπτοκομμένος πιεστικός κάδος είναι προσαρμοσμένος σε αυτή τη μορφή και μετά την "πάχυνση" πιέζεται σταδιακά αυτόματα και έτσι ήπια στη ζελατίνα. Μετά από μερικές ώρες, όλος ο ορός γάλακτος βρίσκεται στον κοσκινιστή και μπορεί να αντληθεί. Με την ανύψωση του κοσκινιστή, το έτοιμο τυρί πιέζεται μέσω μιας μεγάλης εξόδου.
Ο κάδος κονιάματος 200 λίτρων της Craemer είναι Νο 1 στους κατασκευαστικούς ιστότοπους. Σχεδιασμένος ειδικά για τη μεταφορά έτοιμου προς χρήση κονιάματος, ο κάδος Craemer είναι ιδανικός για καθημερινή και αξιόπιστη χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
Χαρακτηριστικά:
— Κατασκευάζονται από καθαρό PE.
— Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός στους κραδασμούς χάρη σε μεγάλο πάχος τοιχωμάτων.
— Ισχυρές νευρώσεις κατά της φθοράς προστατεύουν τον πάτο του κάδου.
— Ασφαλής ανύψωση με γερανό χάρη σε δύο στρογγυλεμένες και ανθεκτικές λαβές.
— Με κανονική χρήση και τακτική συντήρηση, το γερμανικό εργαστήριο TÜV πιστοποιεί διάρκεια ζωής τουλάχιστον 5 ετών.
Για την παραγωγή βουτύρου ή κρέμας, η A·S·T·A eismann GmbH προσφέρει έναν παραγωγικό δοχείο, φυσικά κατασκευασμένο σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Ο χρήσιμος όγκος μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 50 – 300 λίτρων. Ανάλογα με τις ανάγκες, είναι δυνατή μια μονή, διπλή ή τριπλή κατασκευή. Το δοχείο προϊόντος έχει επεξεργαστεί εσωτερικά ώστε να αποφεύγεται η προσκόλληση του βουτύρου. Στο εύρος παροχής περιλαμβάνεται ένα μηχάνημα ζυμώματος και ανάμειξης με σύστημα κοχλία κενής ράβδου. Η απόδοση εξαρτάται από το μέγεθος του δοχείου.
Μέσω ρύθμισης ταχύτητας με μετατροπέα συχνότητας, εξασφαλίζεται ότι σε υψηλή ταχύτητα επιτυγχάνεται το χτύπημα του βουτύρου και σε χαμηλή ταχύτητα η ισχυρή ζύμωση του βουτύρου. Ο ορός του βουτύρου ρέει μέσω μιας εξόδου που βρίσκεται στο έδαφος. Ο μετατροπέας συχνότητας και ο πλήρης έλεγχος είναι τοποθετημένοι σε πίνακα ελέγχου από ανοξείδωτο χάλυβα. Περιλαμβάνεται επίσης ένα αναδιπλούμενο καπάκι από ανοξείδωτο χάλυβα με μεγάλο παράθυρο από ακρυλικό.